Behandelingen

We willen graag dat iedereen zich thuis en veilig voelt in onze salon.  In de salon staan aandacht, attentie, en een goed advies centraal.
Er is voldoende ruimte om gepaste afstand te houden en indien gewenst zijn er mondkapjes beschikbaar.
Een nieuwe coupe is meer dan alleen knippen of snijden. Het creëren hiervan betekend goed luisteren naar uw wensen en een advies op maat.
Een haarkleuring moet bijvoorbeeld bij jouw persoonlijkheid en levensstijl passen.
Veel mensen willen zich bij de keuze van een haarkleur maar al te graag laten leiden door de trends, door wat ze op televisie en in de bladen zien. De trends zijn heel erg leuk om aan iedereen mee te geven maar uiteindelijk draait het erom wat bij jouw persoon mooi staat.


Samen kijken we wat geschikt is en wat bij u past. Je eigen persoon is uiteindelijk een belangrijker uitgangspunt dan de rest. De kleur moet altijd op de persoon afgestemd worden. Het gaat er uiteindelijk om dat iemand mooier wordt van een nieuwe haarkleur.

Samen met u inventariseren we uw wensen en mogelijkheden.  Daarnaast houden we ook rekening met het “dagelijks” onderhoud. We adviseren de juiste producten voor uw haar-type zodat het haar in goede conditie blijft.
En heeft u de volgende dag toch nog moeite om uw haar zelf in model te krijgen, of moet het nog net even anders, dan horen we dat graag van u.
 
Wil je meer weten bel dan vrijblijvend voor advies en mogelijkheden.
 
Salon Oosterwolde 0516-521344
Salon Gorredijk 0513-490057